Letní šatník je zpravidla minimalistický, co se týče množství oblečení. Na několik měsíců nás budou provázet jenom tílka, trička, kraťasy či sukně nebo šaty. Tahle jednoduchost však může začít působit nudně. Pokud se to stává nebo stane také vám, máme pro vás pár tipů, jak rozzářit a proměnit letní outfit. 

V jiných ročních období je možné outfit obměnit pomocí vrstvení nebo dalším kusem oblečením. To v létě nejde. I ty jedny šaty se mohou občas zdát moc. Jak to tedy udělat, aby vaše tílko působilo jinak, i když je úplně stejné? Pomocí šperků. Dokáží až překvapivě rychle a výrazně proměnit váš outfit v něco nového, neokoukaného.

 

Náhrdelníkem nic nezkazíte

Náhrdelníky a náramky jsou klasika, která se nikdy neokouká. Navíc jimi nemůžete nic zkazit. Ať už je přidáte k tričku, šatům nebo svetříku, vždy je tak vylepšíte. Velmi moderní je vrstvení několika jemných náhrdelníků, které mají každý jinou délku. Nejlepší je, pokud je jeden nápadně větší než ostatní. Pokud hledáte něco formálního, ale netradičního, vyzkoušejte ke klasickému společenskému obleku nebo sáčku choker náhrdelník. Je to velmi netradiční ozdoba, která rozhodně zaujme.

 

 

Bez náušnic ani krok

Najít něco, k čemu by se náušnice nehodily, je oříšek. Pravděpodobně se vám to nepovede. Neváhejte tedy brát náušnice ke všemu. A je jedno, jestli preferujete malé nebo velké. Jakékoliv náušnice dají vašemu outfitu další rozměr. 

 

Bižuterie je na léto ideální

Bižuterie hýří barvami a neobvyklými tvary či vzory. Proto je přímo stvořená na nošení v létě. Jednoduchý a jednobarevný top bižuterie rozzáří a jinak nevýrazné oblečení změní v nepřehlédnutelné. Jediné, na co si dejte u bižuterie pozor, je voda a lak na vlasy. Ani jednomu ji nevystavujte.