Den svatého Valentýna se blíží a vy možná začínáte přemýšlet o tom, jak ho tento rok se svou nejbližší strávíte. Díky tomu, že nebude možné nikam vyrazit, bude to pro mnohé trochu netradiční Valentýn. I přesto by bylo rozhodně hezké koupit drahé polovičce nějaký dárek, nejlépe pro radost, a užít si, pokud možno, příjemný společný den. Jestli podobně jako mnozí váháte v tom, pro co se rozhodnout, podívejte se na náš seznam několika tipů na dárek pro ni. 

Ještě před samotným nákupem dárku si vyjasněte dvě věci – co má vaše přítelkyně ráda a také si stanovte stropní částku, kterou jste ochotni utratit. Pokud např. ráda čte, je dobré se poohlédnout po její knihovně a zjistit, co za žánr ji baví. U šperků si prohlédněte jejich styl a vybírejte je v tomto duchu. Jestliže má třeba ráda kosmetiku nebo líčení, podívejte se na nejčastější značku nebo i na barvy, které používá. S touto lehkou přípravou můžete předejít zklamání nebo nedorozumění.

 

Šperky

Šperky jsou tradiční a osvědčený dárek na Valentýna. Ale rozhodně ne okoukaný nebo nevhodný. Správně vybraným šperkem potěšíte téměř každou ženu. Jak už bylo zmíněno, je dobré si zjistit její vkus. Jestli nosí žluté, nebo bílé zlato nebo třeba stříbro. Jestli preferuje výrazné šperky, nebo spíše něco decentního. S kamínky, nebo bez nich.

 

Kožená peněženka

Kvalitní kožená peněženka je dárek, který vydrží roky. Hodí se proto do nákupu investovat. Na peněžence si nevšímejte jenom barvy, ale i vnitřku. Více kapes a přihrádek znamená přehlednější a pohodlnější ukládání karet a peněz. Ale zase bude zabírat více místa v tašce, což je skutečnost, kterou je také nutno zvážit. A pokud jde o barvu, pokud si nejste jisti, jakou zvolit, volte tlumenější barvy. Nic příliš lesklého nebo křiklavého. Černou, tmavě modrou nebo karmínovou nikdy nic nezkazíte. 

 

Šperkovnice

Skladování šperků je rozhodně důležité. Jedině pokud je máte všechny na jednom místě a bezpečně uklizené, se vám žádný neztratí nebo třeba omylem nezničí. Proto je šperkovnice velmi krásným dárkem. Samozřejmě je to jedna z věcí, od které stačí mít většinou jeden kus. Tudíž se ujistěte, že ji váš partner ještě nemá nebo potřebuje novou. 

 

Kosmetika

Pod pojmem kosmetika se skrývá mnoho možností. Zahrnuje třeba sadu péče o tělo, která krásně voní nebo kvalitní péči o pokožku obličeje. Popřípadě produkty na líčení. Vždycky se hodí začít tím, že si zjistíte, co běžně za typ produktů partnerka používá, a která značka je její oblíbená. Pokud přesto váháte, mohlo by se vám vyplatit požádat o radu partnerčinu maminku nebo kamarádku.

 

Parfém

Toto je velmi krásný dárek, ale také velmi nebezpečný. Musíte si zde být naprosto jisti vkusem obdarované. Každá žena preferuje jiný typ vůně. Hodí se tedy více jako dárek mezi partnery, kteří se znají už delší dobu.